Ledskyltar och dioder

Att välja en profilering med ledskyltar till ditt företag har många fördelar. LED´s är idag den modernaste och numera den mest använda belysningskällan i skyltar. Vi hjälper dig att hitta helhetslösningar på plåtskyltar och profilering som utformade direkt utifrån dina önskemål. Nedan följer en förklaring av vad LED är och vilka fördelarna är med att välja ledskyltar som profilering.

Ledskyltar och neonskyltar

Vad är en LED och varför är det så bra till skyltar?
LED står för ”Light Emitting Diods” som betyder ljusavgivande diod.

LED-belysning

EcoSign Skyltar i Sverige AB

Systratorpsvägen 12B
352 46 Växjö​​​​​​​

Din skylttillverkare i Växjö
...
+46 (0)-470 73 97 90

Fördelarna med ledskyltar:

Ekonomiska: LED´s är de väldigt energi effektiva, de avger mycket ljus i förhållande till förbrukning. All energi blir till ljus och inte till värme som i en vanlig glödlampa.

Miljövänliga: LED´s innehåller inget kvicksilver som annars finns i lysrör och argonrör (vitlysande neonrör)

Lång livslängd: En bra LED lyser minst 50 000 h med till minst 50% av ljusstyrkan. Det betyder att skyltar som är tända 4500h om året kan lysa över 10 år! Tänk vad det betyder i minskade servicekostnader.

Anpassade för utomhusbruk: Eftersom en LED lyser bättre ju kallare det är så kan man tro att de är framtagna just för att sitta i skyltar i Sverige! Alla andra ljuskällor lyser sämre när det är kallt.

EcoSign – din tillverkare av ledskyltar och neonskyltar

Vi är din tillverkare av ledskyltar och neonskyltar av hög kvalité. EcoSign erbjuder helhetslösningar och en service helt utöver det vanliga. Genom en lång erfarenhet av profilering och skyltning med LED-belysning tillverkar vi skyltar som är noggrant utformade utifrån dina önskemål. EcoSign är din tillverkare av moderna ledskyltar och neonskyltar som profilerar ditt företag.