Fordonsdekor

Fordonsdekor är en kostnadseffektiv kommunikationskanal och fungerar som en rullande reklamplats som både är billig och effektiv för att nå nya potentiella kunder. Med en väldesignad dekor placeras varumärket och produkterna i kundens medvetande. Fordonsdekor kan användas för tillfälliga kampanjer eller som ett permanent budskap som sitter uppe i flera år. Vi på Ecosign hjälper dig gärna med att designa ett förslag som vi tror kommer att passa dig och ditt företag. 

Skräddarsydd fordonsdekor

Utformning av fordonsdekor är unik för varje fordon. Tack vare att vi tillverkar all fordonsdekor i vår fabrik i Växjö kan vi erbjuda skräddarsydda lösningar utifrån företags olika behov. Genom vår långa erfarenhet inom skyltning och profilering erbjuder vi alltid våra kunder en skyltning av hög kvalité. Med våra förbättrade skyltlösningar och idéer synliggör vi ditt budskap på allra bästa sätt. En investering som kommer att hålla i många år framöver.

Fördelar med fordonsdekor

Det finns många fördelar med fordonsdekor. Det är ett optimalt sätt att skapa en kostnadseffektiv kommunikationskanal med enkla medel. Med fordonsdekor kan ni enkelt nå ut till tusentals kunder, varje dag, om så önskas. En reklamplats som ger ditt företag en enormt stor potentiell räckvidd, helt utan något särskilt arbete egentligen.

  • Lätt att nå ut till en stor målgrupp
  • Kräver inget arbete för att synas
  • Kostnadseffektiv kommunikationskanal
  • Miljövänligt om fordonet är en miljöbil
  • Perfekt för permanenta budskap eller temporära kampanjer
  • Ett smidigt sätt att lyfta ert varumärke
  • En mobil reklamplats
  • Du bestämmer vart och när du vill synas

Tillverkning i egen fabrik

Vi tillverkar alla fordonsdekor i vår egen fabrik i Småland och vi har flera erfarna montörer. Det innebär att vi själva kan bestämma över leveranstider och skyltarnas kvalité. Kunnande, kvalitet, service & ett stort engagemang genomsyrar allt vi gör – det är detta som gör oss till en helt unik skylttillverkare.

EcoSign – din personliga skylttillverkare

EcoSign är din tillverkare av fordonsdekor och erbjuder en service helt utöver det vanliga. Vi hjälper dig att hitta helhetslösningar på fordonsdekor och profilering som är utformade direkt utifrån dina önskemål.

 

EcoSign Skyltar i Sverige AB

Systratorpsvägen 12B
352 46 Växjö​​​​​​​

Din skylttillverkare i Växjö
...
+46 (0)-470 73 97 90

... 
fordonsdekor länstrafik
Fordonsdekor och profilering