Ljusskyltar med klassisk eller med unik design och utformning, valet är ditt!

Alla har nog sett den klassiska ljusskylten med stomme i lackerad aluminium och front i akryl med folielogotyp. Ljusskyltar tillverkas både i enkelsidigt och dubbelsidigt utförande. Kanske det är en bra lösning för dig, men det finns så mycket mer. Vi vill hjälpa er att hitta den bästa lösningen för att presentera ert varumärke så bra som möjligt, både ekonomiskt och visuellt. Ta kontakt med Ecosign för en helhetslösning gällande ljusskyltar utifrån dina önskemål.

Fördelar med ljusskyltar

Från att på 1970-talet setts som en ganska tråkig låda har ljusskyltar idag ersatts med tekniker och lösningar som gör att de passar in i dagens moderna miljöer. De många fördelarna med våra ljusskyltar har vi listat här nedanför.

  • Går att få på tryckt duk om ytan är riktigt stor
  • Många olika varianter vad gäller både form och mått
  • Olika skyltfronter, akryl, ursågad plåt, profil 10
  • Belyses med energisnål LED-belysning
  • Skyltarna kan göras mycket tunna tack vare LED-teknik
  • Kan göras dubbelsidiga

Oändliga möjligheter

Det finns många olika varianter av ljusskyltar, både vad gäller vilken typ av front man vill använda samt formen och utseendet på själva lådan. De flesta lådorna går att få med en midja vilket gör att skylten får ett tunnare och lättare utseende. Ditt varumärke kan presenteras antingen i en ljuslåda eller fristående bokstäver. Variationen på skyltar är många och kan även monteras på många olika sätt vilket gör att varje skyltlösning blir helt unik.

 

Våra vanligaste varianter av ljusskyltar:

EcoSign Skyltar i Sverige AB

Systratorpsvägen 12B
352 46 Växjö​​​​​​​

Din skylttillverkare i Växjö
...
+46 (0)-470 73 97 90

... 

Ljusskylt med akrylfront

Den vanligaste varianten av ljusskylt har en stomme av lackerad aluminiumplåt och en front av vit akryl på vilken text eller logo av vinylfolie appliceras.
Invändigt i stommen placeras LED (dioder) som belysningskälla.

Ljusskylt med profil 10 front

Ljusskyltar med profil 10 front så består fronten av en aluminiumplåt i vilken texten eller logon fräses ur. Motsvarande text av 10 mm akryl beläggs med folie eller 3 mm färgad akryl och monteras in i den urfrästa fronten. Det blir en 3D effekt som påminner om en neon– eller LED-text. Invändigt i stomme placeras LED (dioder) som belysningskälla.

Ljusskylt med dekaperad front

Med dekaperad front så består skyltens front av en aluminiumplåt i vilken texten eller logon fräses ur. Bakom plåten ligger en akrylskiva som kan vara belagd med folie för rätt ljusfärg. Invändigt i stomme placeras LED (dioder) som belysningskälla.

Ljusskylt med dekaperad front och plansågad text på distans, Profil 00P

Ljusskylt (ledskylt) med plåtfront. Ursågat budskap/text med bakomliggande akryl Plant budskap/text monterat på distans. Invändigt belyst av LED.

Ljusskylt med dukfront

Används vid större format på ljuslådor (front utan skarv, duken spänns upp i en invändig ram).

Ljusskyltar behöver givetvis inte vara fyrkantiga. Här en bil med dukfront och invändig LED-belysning på Ryds i Jönköping.

Önskar du ljusskyltar där fronten/budskapet ska bytas på ett enkelt sätt så en dukfront med påsydd gummilist det ni ska ha. Gummilisten trycks ned i ett spår på stommen vilket gör att bytet ska ske helt utan verktyg, snabbt och enkelt!