Stolpskyltar och pyloner

Riktade budskap och synlighet är helt avgörande för företag som vi nå ut till sina kunder. Det är extra viktigt för företag som vill locka nya och nyfikna besökare till butiken. Ett populärt sätt att marknadsföra sitt företag med är genom så kallade stolpskyltar. Fördelen är att skylten är hög och syns därmed redan från ett långt avstånd. Den här typen av skyltar är utmärkta ytor för marknadsföring som kan placeras vid vägar eller i anknytning till ditt företag. Vi hjälper dig att hitta helhetslösningar på stolpskyltar och profilering som utformade direkt utifrån dina önskemål.

Tillverkning av stolpskyltar och pyloner

Stolpskyltar och pyloner brukar tillverkas med en höjd på ca 2-12 meter beroende på vart skylten ska placeras. Att placera ut skylten vid vägar eller i anknytning till ditt företag skapar ett stort intresse bland de förbiresande och ett stort reklamvärde för ditt företag. Skyltarna utformas olika beroende på kundens önskemål. En pylon kan monteras med en invändig ledbelysning eller separata LED-bokstäver.

Ecosign – din tillverkare av stolpskyltar och pyloner

Vi är din tillverkare av pyloner och stolpskyltar som skapar utmärkta marknadsföringsytor för ditt företag. Genom vår långa erfarenhet inom skyltning och profilering erbjuder vi alltid våra kunder en skyltning av hög kvalité. EcoSign är din tillverkare av stolpskyltar och pyloner som erbjuder marknadens bästa skylttillverkning och helhetslösningar på skyltning utifrån dina önskemål.

 

EcoSign Skyltar i Sverige AB

Systratorpsvägen 12B
352 46 Växjö​​​​​​​

Din skylttillverkare i Växjö
...
+46 (0)-470 73 97 90

En invändig LED-belyst pylon, står uppmonterad längs med Storgatan vid infarten till “Västerports” handelsområde i Växjö.
Orienteringsskylt med LED-belysning.
Pylon med separata LED-bokstäver i toppen på bägge sidor. Står uppmonterad vid JKS utmed Mörners väg i Växjö.
Ombygd pylon från Shell till Gulf profilering.
St1 pylon med välvda fronter.