EcoSign – din skylttillverkare i Växjö

EcoSign är din skylttillverkare i Växjö och drivs av fyra delägare med över 120 års gemensam skylterfarenhet från bland annat Hults Neon och SignCenter Skyltar. Tillsammans med vår erfarna personal, som alla jobbat många år i skyltbranschen, är vi i dagsläget  totalt 19 st anställda. I Småland är vi inte snåla, men vi tänker alltid på ekonomi och kvalitet. Vi är lika måna om våra egna investeringar som vi är om dina. Det handlar inte bara om att erbjuda en tilltalande investeringskostnad utan också om att hålla drift- och underhållskostnader på en låg nivå. Vi är din personliga skylttillverkare som alltid ligger i framkant.  

Vår filosofi

Hos EcoSign möter du ett engagemang och ett ansvarstagande som du kanske inte är riktigt van vid. I kraft av vår erfarenhet kan och vågar vi tänka nytt och vi ser det som en självklarhet att utmana dig med nya idéer, samtidigt som vi vill vara lyhörda för dina egna önskemål & visioner. Våra skyltar är våra bästa marknadsförare. Kunnande, kvalitet, service & ett stort engagemang genomsyrar allt vi gör – det är detta som gör EcoSign till en unik skylttillverkare.

 

EcoSign Skyltar i Sverige AB

Systratorpsvägen 12B
352 46 Växjö​​​​​​​

Din skylttillverkare i Växjö
...
+46 (0)-470 73 97 90

... 
tillverkare

Skylttillverkare med egen fabrik i Småland

För att vi ska ha kontroll på hela tillverkningskedjan har vi en fabrik på 1200m2 med moderna maskiner och alla avdelningar som krävs för skylttillverkning. Vi har atelje med storbildsprinter, plåtavdelning med toppmodern fräs och Channel Bender, automatiserad bockning av bokstavsprofiler samt pulverlackering, plastavdelning och verkstadsmontage.

arbetar med tillverkning av skyltar

Snabb leverans och säker montering

Vi har en egen montagebil med två erfarna och mycket kunniga skyltmontörer som monterar och servar skyltar i hela södra Sverige. I övriga Sverige och Norden hyr vi in skyltmontörer på plats för att vara snabba och prisvärda. Det betyder att vi själva bestämmer över leveranstider och kvalitet, vilket vi vet är det viktigaste för våra kunder. Vi är också noga med materialval och hur vi producerar våra skyltar. Dessutom jobbar vi självklart med de senaste belysningslösningarna som lågenergilampor och Led-ljuskällor för att minimera energiförbrukning och värmeförluster.