Inomhusskyltar

Det breda användningsområdet för inomhusskyltar och inredningsdekor är bara en av många fördelar. Den här typen av skyltar är perfekt att använda som dekoration i inomhusmiljöer som kontor och butiker, eller varför inte i informationsändamål eller väcka liv i ett rum? Hos oss tillverkas dagligen inredningsdekor med temporära budskap till mängder av olika ändamål. Här nedanför har vi samlat en rad fördelar med våra inomhusskyltar.

Fördelar med inomhusskyltar

  • Funkar lika bra på kontoret som i butiken eller för att liva upp ett rum.
  • Lätt att byta ut då innehållet oftast består av dukfronter med en ram
  • Ett bra sätt att dra blickar till sig på annars ganska intetsägande väggar
  • Kan fästas på väggar, i tak, på dörrar, i trappor eller på golv etcetera
  • Kan användas vid de flesta tillfällen, endast fantasin sätter begränsningar

 

inomhusskyltar för frukt och grönt

Butiksramp

EcoSign tillverkar, utvecklar och säljer inomhusskyltar av allra högsta kvalitet till olika företag, butikskedjor och organisationer i Sverige. Vi har utvecklat en skyltramp som är avsedd att monteras hängande i tak, eller väggmonterad, för långa sträckor i t.ex. butiker. Varje rampsektion kan flyttas utan ingrepp i skylten vilket gör att det blir enkelt att flytta produktgrupper i butiken utan verktyg eller att behöva beställa nytt. En lätt, enkel och snygg skyltramp som bland annat Coop och Hemköp använder i flera av deras butiker. Gör besökare nyfikna genom att sätta upp unika inomhusskyltar som drar blickarna till sig. 

inomhusskyltar vägg/dörr

Vägg/Dörrskyltning

Snygg väggplacerad inomhusskylt av akryl med folietext. Perfekt att använda för att vägleda besökare till rätt avdelning. Sätt upp skyltar som hänvisar till receptionen, toaletten eller varför inte beställa namnskyltar till dörrarna för att underlätta för besökare. Gå igenom dina lokaler och visa vägen med unika inomhusskyltar. Vi kan hjälpa dig att designa och tillverka helt unika inomhusskyltar som ska användas som vägg eller dörrskyltning. Vi hjälper dig även att montera skyltarna med rostfria väggdistanser av högsta kvalitet. Tveka inte att kontakta oss för att få veta mer om vad vi kan göra för dig och din verksamhet.

inomhusskyltar 5s tavla

Skylt med dukfront som är enkel att byta

En skylt inomhus med en front som är enkel att byta utan verktyg är perfekt om budskapet ska ändras efter säsong eller för kampanjer. Fronten är en tät eller translucent duk med gummilist som monteras i en aluminiumprofil. Önskas ljus bakom duken monteras listen enkelt på en ljuslåda.

EcoSign Skyltar i Sverige AB

Systratorpsvägen 12B
352 46 Växjö​​​​​​​

Din skylttillverkare i Växjö
...
+46 (0)-470 73 97 90

...