Plåtskyltar – ett billigt och enkelt val

Den enklaste och billigaste skylten för ditt företag är en plåtskylt. Det är en kostnadseffektiv skylt som är enkel att producera och montera. Skylten kan antingen vara plan eller kantbockad och dekoren vara av digitalt printad folie eller skuren foliedekor. Det går även att ha en text av separata bokstäver, typ 01, monterade på plåtfronten. EcoSign har en stor erfarenhet av tillverkning av plåtskyltar till företag, butikskedjor, banker, gallerior, butiker och reklambyråer. Vi utformar alla skyltar utifrån dina önskemål.

Belysning för extra synlighet

För att skapa en så bra effekt som möjligt och synliga plåtskyltar kan du kombinera skylten med en smakfull belysning. Kvälls- och nattetid bör skylten vara belyst av starka strålkastare. Skyltar med belysning är ett mycket effektivt sätt att få upp stora syltar till en låg kostnad.

Fördelar med plåtskyltar

Det finns många fördelar med EcoSigns plåtskyltar. För oss är det viktigt att leverera robusta och hållbara skyltar som håller i många år framöver. Här nedanför har vi listat några av alla fördelar som finns med plåtskyltar.

• Passar bra i utsatta miljöer
• Enkla och tydliga
• Kostnadseffektiva
• Bra för stora ytor
• Kan lackeras i valfri färg
• Flexibla format
• Logotyper och texter i vinylfolie kan fästas direkt på plåten

EcoSign – din tillverkare av plåtskyltar

Genom vår långa erfarenhet inom skyltning och profilering erbjuder vi alltid våra kunder en skyltning av hög kvalité. Vi är din tillverkare av skyltar som erbjuder en service helt utöver det vanliga. EcoSign är din tillverkare av plåtskyltar som erbjuder dig marknadens bästa skylttillverkning och helhetslösningar på skyltning utifrån dina önskemål.

EcoSign Skyltar i Sverige AB

Systratorpsvägen 12B
352 46 Växjö​​​​​​​

Din skylttillverkare i Växjö
...
+46 (0)-470 73 97 90

... 
exempel plåtskylt
plåtskylt på byggnad